ЕЛЕГАНТНОСТ, ПРАКТИЧНОСТ И КРАСОТА

Екстериорни декоративни решения

В основата на външните решения са декоративните плоскости от плексиглас или метал, които са устойчиви на слънчеви лъчи и промени в температурата. Те придават неповторим естетически и футуристичен вид на сгради и отворени пространства, и са невероятно красиви. Декоративните плоскости са нов етап в развитието на външната декорация с неограничени възможности за избор на орнаменти за украса. Те могат да се използват за декорация на сгради, огради, външни парапети, стени на беседки, външни сенници за прозорци, за украса на градината, използват се като сенници над басейни и много други.

Декорация за сгради
Преградни стени и сенници
Решения за огради
Решения за парапети

Декоративните плоскости за врати и прозорци създават неповторим естетически вид на помещенията. Те се изработват от метал по размери на клиента. Съществуват множество опции за избор на орнаменти, които да задоволят вашия вкус – представени са на сайта на фирмата. Плоскостите се боядисват прахово с цвят по RAL. 

Декоративни плоскости за врати
Декоративни плоскости за прозорци

Ако някои от тези решения са представени на настоящата страница, то всички останали възможности за използване на декоративните плоскости в екстериорния дизайн, ние се надяваме да открием в острия ум и безкрайното въображение на нашите клиенти. Оставяме на вас и вашето въображение да намери най-добрите идеи за да превърнете с наша помощ вашия хотел, дом, офис или градина в едно необикновено място.

Интериорни решения

Декоративните плоскости и пана са много подходящи и за вътрешна декорация. В различни размери и дизайн те се използват за преградни стени на заведения, офиси, хотели, частни домове и много други. Освен това в те намират приложение като, декорация на стени, вътрешни пана на прозорци, вграждат се във врати в шкафове на мебели, парапети, плоскости за окачени тавани, декорация за стени и тавани, използват се и като врати на мебели и много други.

Решения за преградни стени
Декорация за стени

Декоративните плоскости значително подобряват естетическия вид и уют на помещенията. Те са много подходящи решения за хола, спалнята, кухнята, входното антре и банята. Стабилните условия на вътрешната среда позволяват да се използват много повече материали отколкото при плоскостите за външна декорация. Такива материали са  метал, плексиглас, МДФ, шперплат, пластмаса, кожа и много други. Тук ви представяме една малка част от възможностите за тяхното използване, като разчитаме на вас и вашите идеи. Нека заедно да превърнем вашия дом, офис или градина в неповторима и уютна наслада за окото.