Метални огради

Фирмата предлага метални огради, които са изработени от лист ламарина с рамка от квадратна метална тръба, която придава устойчивост и позволява оградата да се позиционира за носещите колове или стени. Металните листове за изрязани под различни, форми, което придава неповторима красота и естетически вид на оградните пана. Размерите на изработваните метални огради са по избор на клиента. 

1. Галерия – метални огради

метални огради
Метална ограда
метелна ограда 1
метална ограда 2
метална ограда 3
Поръчки и контакти
метална ограда 6
метална ограда 7

2. Размери

Размерите на изработваните метални огради са по избор на клиента. Стандартните размери на листовете ламарина, от които се изработват паната на оградата са: 2000 х 1000 мм., 2500 х 1250 мм. и 3000 х 1500 мм. Могат да се изработят и пана извън тези размери, като се залепят два или повече листи един за друг.

3. Избор на орнаменти

Фирмата предлага голям брой орнаменти за изработката метални  огради. Орнаментите могат да се видят в подменю Орнаменти в основната лентата на сайта. Орнаментите могат да бъдат изработени, както в хоризонтален и във вертикален вариант на металните листова и оградата. Освен орнаментите в нашият сайт можете  да изберете специфични орнаменти по ваш вкус.

Други идеи за орнаменти можете да потърсите тук.

4. Материали за метални огради

Материалите за изработка на металните огради, които предлага фирмата са:

– листове от черна ламарина. Дебелината, която можем да режем е от 1 до 10 мм.

– листове от неръждаема ламарина с дебелина до 1 до 4 мм.

5. Цвят на оградата

Оградните пана и вратите на оградите се боядисват прахово с цвят по ваше желание. Цветът се избира по RAL. Гаранцията на боята е 4-5 години. Гаранцията на покритието против ръжда може да се увеличи, като преди основната боя металната ограда се покрие със Цинга – студен цинк, след което се боядисва прахово. Този вариант е по-скъп, но гаранцията се увеличава на 8-9 години. Възможен  е и трети вариант, при който върху основния слой боя се нанесе втори слой автоемайлак, който е по-издръжлив на външни условия. Изборът на един от трите възможни варианта е на клиента.

Цинга – студен цинк

Боя за метални огради с гаранция