Осветителни тела

Фирмата произвежда разнообразни осветителни тела с различни размери и дизайн. Те са подходящи за хола, спалнята, коридора, заведението, офиса и други. Осветителните тела могат да се поставят на пода, бюрото или масата, да са закачени за стената или тавана. Предлаганите осветителни тела са основно в две разновидности – стандартни и изработка по изисквания на клиента, като цената при двата вида варира значително и зависи от размера, особеностите в дизайна, използваните орнаменти и други критерии.

В зависимост от предназначението на осветителното тяло се избира подходящ източник на светлина. Обикновено в осветителните тела се монтират твърди или меки лед ленти или енергоспестяващи електрически крушки. Използваните лед ленти са с ниска консумация на електричество, дават силна осветеност и са много компактни, което дава големи възможности за приложението им.

По желание на клиента, фирмата може да вгради в осветителните тела система за дистанционно управление, което създава допълнително удобство.

Нощно осветително тяло за хол и спалня

Осветителни тела за спалня 1
Осветителни тела за спалня
Осветителни тела за хол

Светлинен източник: лед диод 10 w

Размери: височина 60 см.; основа 20 см. x 11 см.

Венге

mdf-venge

Орех

Материали 6

Махагон

Материали 7