УСЛУГИ – ЛАЗЕРНО РЯЗАНЕ И ГРАВИРАНЕЛ азерно рязане и гравиране

I. ЛАЗЕРНО РЯЗАНЕ НА МЕТАЛНИ ЛИСТОВЕ

Лазерното рязане на метални листове е процес на прецизно и точно изготвяне на детайли или цели продукти. То намалява количеството отпадъци от основния материал и позволява производството на оригинални изделия с различни размери, разнообразна форма и с уникален дизайн.

Максимални размери на изрязваните метални листове: 3000 х 1500 мм.

Максимална дебелина на изрязваните листове:

  • черна ламарина от 0.1 мм. до 1.0 мм.
  • неръждаема ламарина до 0.5 мм.

Рязане на метал

II. ЛАЗЕРНО РЯЗАНЕ НА НЕМЕТАЛИ

Лазерното рязане осигурява много висока точност при изготвяне на детайли или цели продукти. Този метод значително намалява количеството отпадъци от основния материал и позволява производството на оригинални изделия с различни размери, разнообразна форма и с уникален дизайн. Възможностите на лазерната машина позволяват да се задоволят желанията дори и на най-взискателните клиенти. С помощта на лазерно рязане и гравиране може много прецизно да бъдат разкроени детайли от неметали, като ръбовете остават гладко оформени и не е необходима допълнителна обработка.  Това е много важно в случай, че се наложи да се създадат продукти от различни материали, които трябва идеално да бъдат стиковани един с друг.

Неметалите, които фирмата може да изрязва са: дърво, МДФ, шперплат, пластмаси, плексиглас, картон, хартия, платове, кожа и други.

Максимални размери на изрязваните метални листове: 3000 х 1500 мм.

Максимална дебелина на изрязваните неметали зависи от техния вид и структура. Например: дърво – максимална дебелина варира до 15 – 20 мм.; шперплат –  до 8 мм.; МДФ – до 8 мм.; плексиглас – до 6 мм., поликарбонат – до 4 мм и т.н.

Продуктите, които фирмата произвежда чрез лазерно рязане и гравиране са: многофункционални декоративни плоскости, плоскости за окачен таван, декоративни пана за стена, осветителни тела, офис принадлежности, декоративни кутии, кутии за вино, часовници и много други по поръчка на клиента.

Рязане на пластмаса

Рязане на хартия

Рязане на МДФ

Рязане на шперплат

Рязане на плат

Рязане на плексиглас

III. ЛАЗЕРНО ГРАВИРАНЕ И ЧЕРТАНЕ НА НЕМЕТАЛИ

Лазерното гравиране е процес на прецизно, качествено и бързо нанасяне на надпис, орнаменти, снимка или рисунка от лазерен източник върху предмети от различни материали – гранит, мрамор, камък, дърво, МДФ, шперплат, пластмаси, плексиглас, стъкло, кожа и други, които имат различна форма и обем. Повече информация за материалите, които могат да се чертаят и гравират можете да намерите тук.

Чрез лазерно гравиране се постига много високо качество и детайлност на изображението, което позволява запазване на образа дори и при продъжителна употреба. Лазерното гравиране гарантира постигането дори и най-дръзките дизайнерски идеи.

При чертане и гравиране максимална височина на материалите е до 200 – 270 мм.

Гравиране на стъкло

Гравиране на дърво

Гравиране на бутилка

Гравиране на мрамор